Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 06:16

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας στο νέο της «σπίτι» στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

398415300 1360593674596066 4092073084546016208 n Small

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας μπαίνει στο νέο της «σπίτι» στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού, στο νέο προπονητήριο, το εκκολαπτήριο που θα γεννήσει κι άλλους διεθνείς πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην παρουσίαση του σήμερα ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης.


Συγκεκριμένα το νέο κλειστό προπονητήριο με αεροϋποστηριζόμενο θόλο (μπαλόνι), που ολοκληρώνεται στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού, επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ.Γιάννης Βρούτσης, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από τον πρόεδρο, κ. Πέτρο Γαλάνη και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του αθλητικού κέντρου για την πρόοδο των εργασιών, που κατασκευάστηκε από τη Lamda Development. Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρη Μαριόλη, αθλητών και αθλητριών μας με χρυσές διακρίσεις στο εξωτερικό, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι αυτό θα είναι πλέον το «σπίτι» της Εθνικής μας Ομάδας Πυγμαχίας.
Τόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης, όσο και οι «χρυσοί πρωταθλητές» μας με «γαλανόλευκα γάντια» αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής μας κ. Αρτούρ Μικαελιάν ευχαρίστησαν θερμά τον Υπουργό για την προσφορά του και την στήριξή του ενώ από την πλευρά του ο κ. Βρούτσης τους ευχήθηκε να είναι καλορίζικο και να αποτελέσει το νέο προπονητήριο το εκκολαπτήριο που θα γεννήσει κι άλλους διεθνείς πρωταθλητές αλλά και Ολυμπιονίκες.
Σας ευχαριστούμε κ. Υπουργέ!

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Διαβάστηκε 101 φορές