Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 13:07

Η Ελληνική Πυγμαχία «σφραγίζει» την Γιορτή των Κορυφαίων του ΠΣΑΤ με την τιμητική διάκριση του ταλέντου της Άννας Μαρίας Τριφύλλη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

412936346 662411282760955 2273989860301814738 n Small

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι στη "Γιορτή των Κορυφαίων" του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια, βραβεύτηκε η Χρυσή Πρωταθλήτρια μας Άννα Μαρία Τριφύλλη. Αυτή η ξεχωριστή διάκριση αποτελεί σπουδαία αναγνώριση του έργου, της αφοσίωσης και της αριστείας που επιδεικνύει η αθλήτριά μας σταθερά εδώ και χρόνια.


Η Άννα Μαρία Τριφύλλη, γνωστή με το παρατσούκλι «The Gun», είναι πραγματικά πηγή έμπνευσης για όλους μας. Με την αφοσίωση, το πάθος και τον ατελείωτο κόπο της κατόρθωσε να σαρώσει με τις διακρίσεις της στις Διεθνείς Διοργανώσεις στο εξωτερικό που συμμετείχε τιμώντας την πατρίδα μας με τον καλύτερο τρόπο και με την βράβευση αυτή αναδεικνύει την υψηλή αθλητική της αξία και τον ανελλιπή αγώνα της για την αριστεία.
Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης στην Άννα Μαρία λέγοντας χαρακτηριστικά. «Η βράβευση της Άννας Μαρίας από τον ΠΣΑΤ αποτελεί μια ακόμη στιγμή περηφάνιας για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την αθλητική της πορεία καθώς και όλων των αθλητών της Εθνικής μας Ομάδας και προσβλέπουμε σε νέες επιτυχίες και κατακτήσεις στο άμεσο μέλλον».

 

Διαβάστηκε 37 φορές